- زمان آمادهسازی: 30 دقیقه
- زمان پخت: 60 دقیقه
- مواد مورد نیاز برای 4 نفر
گشنیز (ساطوری خردشده): یکدوم پیمانه
نعنا تازه (ساطوری خردشده): یکدوم پیمانه
پیاز (نگینی خردشده): يك عدد
سیر (لهشده): 2 حبه
موز سبز (خردشده): 2 عدد
فلفل چیلی (خردشده): يك عدد
پودر زیره سبز: يك قاشق سوپخوری
پودر دانه گشنیز: 2 قاشق سوپخوری
آرد: يك قاشق سوپخوری
آبگوشت: 2 و نيم پیمانه
عصاره تمرهندی: یکچهارم پیمانه
شیر نارگیل: یک و یکچهارم پیمانه
نمک و فلفل: بهمیزان لازم
روغن کنجد: یکسوم پیمانه
- روش پخت:
روغنکنجد (یا روغن مایع) را درون تابهای ریخته و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. بعد پیاز را به آن افزوده و کمی تفت دهید تا سبک شود.
سیر، نیمی از فلفل چیلی، پودر زیره سبز و پودر دانه گشنیز را به مواد افزوده، سپس آن را کمی تفت دهید. بعد آرد را به آن افزوده و کمی دیگر تفت دهید.
موز، آبگوشت (یا آبمرغ)، تمرهندی (از قبل داخل کاسهای با مقداری آب ولرم خیس و از صافی ردشده) و شیر نارگیل را به مواد افزوده و بگذارید تا به جوش آید. سپس در تابه را بگذارید تا موز نرم شود.
مواد را داخل دستگاه غذاساز ریخته و پوره کنید، بعد نمک و فلفل آن را اندازه کرده و دوباره روی حرارت بگذارید تا با حرارت کم جا بیفتد. سپس بقیه فلفلچیلی را به آن اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.
قبل از سرو گشنیز و نعنا را به سوپ افزوده و نوشجان کنید.
نظر شما